Heeft u ooit wel eens discgolf gespeeld?

Groepsactiviteit Discgolf

Vanaf €5,00
Vanaf 2 personen
Locaties: Heerenveen/Steenwijk/Hoogeveen
Afhalen: Wolvega

Discsport verzorgt:

- Discs
- Uitleg spel
- Scorekaart

Over de activiteit

Discgolf is een spel met dezelfde regels als golf. Je gebruikt dan geen club maar een disc (frisbee/schijf) en je moet deze in een basket gooien (soort mand). In Heerenveen, Steenwijk en Hoogeveen kunt u gebruik maken van een openbaar (gratis) parcours. Elke baan heeft een aantal holes, met als doel in een minimaal aantal worpen elke hole af te ronden. De gene met het minste worpen heeft het beste resultaat. 

De activiteit is voor iedereen te spelen die kan wandelen en een disc kan gooien (alle leeftijden). Het is een leuke en gezonde activiteit voor families, personeelsuitjes, vriendengroepen , etc.

Om deze activiteit te spelen kun je voor iedereen een disc aanschaffen. Maar het is ook mogelijk bij ons een disc te huren, waarmee je als groep de activiteit kunt spelen en na het spelen alles weer kunt inleveren. We vragen hiervoor een huurvergoeding een een bedrag aan borg. Neem voor meer informatie c.q. reservering contact met ons op via contactformulier of stuur een email naar info@discsport.nl.