Verzending en retourneren

Verzending 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 13:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, we zijn hierbij ook afhankelijk van de pakketbezorger. Alle producten die we online aanbieden hebben we op voorraad, we leveren niet middels drop shipment maar uit eigen voorraad.. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 6,75 voor bestellingen onder de € 50,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourneren

 

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u na het doen van de aankoop recht op een bedenkperiode van 14 werkdagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden, mits deze in 100% nieuwstaat is.
U dient zelf de portokosten voor het terugsturen te betalen. Wordt een bestelling aan de deur reeds geweigerd, dan worden te allen tijde alle door ons gemaakte (verzend)kosten in rekening gebracht.

 

Wanneer u zich heeft bedacht over de online bestelling en u wenst de goederen te retourneren, doet u dit dan binnen 14 dagen na ontvangst. U dient dit eerst hetzij telefonisch of per e-mailbericht aan ons te melden.
Omdat verzending altijd voor rekening en risico van de verzender geschiedt, dient u het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren.

 

Als de retour gezonden goederen compleet, in originele staat en ongebruikt zijn, dan storten wij het door u betaalde aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug op uw rekening.